Foto: Promo/KC Grad

U subotu 13. juna od 21 čas na online platformi #AloneTogether, koju je pokrenuo Kulturni centar Grad, gost će biti austrijski džez muzičar i šlager majstor Lui Osten (Louie Austen).

Lui Osten je nastupao na proslavi prvog rođendana KC Grad 2010. Njegova karijera, prepuna zanimljivih detalja, vodila ga je od Južne Amerike i Australije, preko Njujorka sve do srca šoubiznisa – Las Vegasa.

Da bi se opisao taj široki dijapazon stilova u koje je Lui umešao prste, dovoljno je pomenuti njegovu saradnju sa najvećim imenima njujorške scene 70-ih (Din Martin, Frenk Sinatra) pa sve do današnjih dana kada na sceni radi sa Pičiz, Metjuom Herbertom, Gonzalesom, Mokijem… navode iz KC Grad.

Neumorna želja za nastupima i zabavama može se sabrati u njegovoj rečenici od pre neku godinu kada je, na pitanje dokle će biti aktivan, odgovorio: „Verovatno ću da umrem na sceni, ali zabole me“.

Live stream nastupa biće premijerno prikazan na ovom linku gde su dostupne i prethodne emisije serijala #AloneTogether, veb magazina u kojem KC Grad organizuje razgovore sa umetnicima i stvaraocima iz celog sveta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar