Džez pijanistkinja Marija Lazić (aka Majka Mara), Foto: Promo/Ana Danilović

Mlada džez pijanistkinja Marija Lazić, poznatija kao Majka Mara, održaće 28. maja u 20.30 časova onlajn koncert pod nazivom "Sweet streams from my bedroom", najavila je koncertna agencija “Čarm mjuzik" (Charm Music).

– Iako se sve polako vraća u normalu, muzička industrija još dugo neće moći da se vrati na staru trasu i zato je potrebno da se pronađe način kako bi muzičarima bilo omogućeno da normalno nastave da rade svoj posao. Iz tog razloga je koncertna agencija „Charm Music“ odlučila da organizuje lajv-striming koncert mlade kantautorke iz Srbije – navedeno je u saopštenju.

Muzičari su, podsećaju iz koncertne agencije, od početka pandemije bili uz svoju publiku i pružali podršku serijom onlajn besplatnih koncerata i nastupa. Publika će moći da prisustvuje koncertu Majka Mare tako što će platiti ulaznicu od četiri evra i na taj način podržati izvođača.

Sem svojih autorskih pesama, Marija će izvesti džez standarde, hitove ali i neke tradicionalne pesme u džez aranžmanima.

Marija Lazić se više od 10 godina profesionalno bavi muzikom.

Uporedo sa studijama klavira na Fakultetu muzičke umetnosti, pohađala je i džez odsek u Muzičkoj školi “Stanković”.

Nastupala je na Beogradskom džez festivalu, Gitar art festivalu, sa Big bendom RTS-a, u Kolarčevoj zadužbini, Skupštini grada Beograda, ali i u Karnegi holu u Njujorku.

Svoj prvi singl “Diši duboko” objavila je 2018. godine, a pre 10 dana i novi spot za pesmu “Nisi tu”.

Karte su u prodaji preko ovog linka.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar