Printscreen: Mojoff.net

Povodom Svetskog dana porodice, domaći onlajn bioskop Moj OFF će tokom cele sedmice omogućiti besplatne projekcije deset novih dečjih naslova sa svog repertoara.

Deca i odrasli moći će besplatno da gledaju deset izdvojenih naslova – od sinhronizovanih animacija „Čudovištance Moli“, „Cirklin, Koko i divlji nosorog“, „Čuvari Oza“, „U šumi Haki Baki“, „Avril i neverovatni svet“ do igranih avantura za najmlađe „Gospodin Žaba“, „O sovama i miševima“, „Čovečuljak“, „Laste i Amazonci“ i „Izgubljeno-nađeno“, poručili su organizatori.

Foto: Promo/MCF

Mnogi se sećaju kratkometražnog animiranog filma „Mali remorker“. Njegov nastavak „Mali veseljak: Brod spasilac“ je dugometražni dečiji film. To je norveška priča o malom brodu spasiocu iz primorskog gradića koji je unapređen u glavni spasilački brod u velikoj luci, i koji spasava svet uz pomoć svojih starih prijatelja. Film je zasnovan na dečijoj knjizi „Elijas: Mali brod spasilac“, koja je objavljena 1999. godine u Norveškoj.

„Čudovištance Moli“, animacija koja je na Berlinskom filmskom festivalu 2016. nominovana za Kristalnog medveda, prati jednu omanju porodicu. Moli jedva čeka da se beba čudovište izlegne iz jajeta, ali njeni roditelji prvo moraju da odu na ostrvo s jajima kako bi sačekali da se prinova izlegne.
Otkrivši da su roditelji zaboravili da ponesu njen poklon za bebu, Moli brzo kreće za njima.

Foto: Promo/MCF

„Avril i neverovatni svet“ je priča o porodici naučnika koja je na pragu pronalaska moćnog seruma nepobedivosti, ali kada roditelji iznenada bivaju misteriozno oteti iza sebe ostavljaju svoju maloletnu ćerku Avril. Deset godina kasnije zajedno s mačkom Darvinom i svojim pouzdanim prijateljem, Avril kreće u potragu.

U ovom onlajn bioskopu trenutno je na repertoaru preko trideset dečijih filmova iz Norveške, Danske, Češke, Francuske, SAD i drugih zemalja.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar