Foto: Rafael Henrique / Zuma Press / Profimedia/EPA-EFE/WILL OLIVER

Nominacije za "Zlatnu malinu" koja se dodeljuje za najgora filmska ostvarenja u prethodnoj godini objavljene su danas, a među njima su mjuzikl o Dajani, zatim Megan Foks, Mark Volberg, dok je Brus Vilis dobio svoju kategoriju - "Najgora izvedba Brusa Vilisa u filmu iz 2021".

Netfliksov film „Diana The Musical“ ima najviše nominacija, čak devet, a za najgore ostvarenje još konkurišu trileri „Karen“ i „The Woman in the Window“, a svaki od njih ima pet nominacija, kao i „Space Jam: A New Legacy“ sa Lebronom Džejmsom.

Za najgoru glumicu nominovane su Ejmi Adams, Džeana de Vol, Megan Foks, Tarine Mening i Rubi Rouz, dok su u kategoriji za najgoreg glumca u trci Skot Istvud, Roe Hartrampf, Lebron Džejms, Ben Plat i Mark Volberg.

Megan Foks Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Legenda Holivuda Brus Vilis ima čak svoju kategoriju – Najgora izvedba Brusa Vilisa u filmu iz 2021. godine, i to za filmove – „American Siege“, „Apex“, „Cosmic Sin“, „Deadlock“, „Fortress“, „Out of Death“, „Survive the Game“ i „Midnight in the Switchgrass“, piše Index.hr.

Na listi najgorih sporednih glumaca našli su se Ben Aflek, Nik Kanon, Mel Gibson, Geret Kigan i Džered Leto, a celokupnu listu možete pogledati na sajtu Razzies.

Zlatne maline biće dodeljene noć pre dodele Oskara, u subotu, 26. marta 2022. godine.

Bonus video: Džoni Dep u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar