Foto: Marija Mladjen/ATAImages,Milos Tesic/ATAImages

Počeo je sastanak čelnika Pozorišta "Boško Buha" sa premijerkom Srbije Anom Brnabić u Vladi Srbije, koji je zatvoren za javnost.

Ana Brnabić se uoči početka sastanka s predstavnicima Pozorišta „Boško Buha“, zbog čijeg se planiranog preseljenja s Trga republike u Beograd na vodi digla čitava javnost, oglasila na Tviteru saopštivši kako želi da se „sazna istina“:

– Počinje sastanak na temu Pozorišta „Boško Buha“. Jedva čekam da javnosti, a posebno medijima koji danima iznose neistine i manipulišu činjenicama iznesem javnosti – napisala je predsednica Vlade Srbije, ne precizirajući o kojim medijima je reč.

Brnabićeva je dodala „kako će se videti koliko je tačna izjava da je sve to logična posledica vladavine jednog čoveka, aludirajući sasvim otvoreno na reči novinarke Jelene Obućine.

Podsetimo, zaposleni u Pozorištu „Boško Buha“ su u ponedeljak javno apelovali da njihov teatar ne bude u celosti preseljen u zgradu Stare pošte na Savskom trgu, kao i da se reši problematičan katastarski upis vlasništva njihovog dosadašnjeg sedišta u zgradi na Trgu Republike 3, koji već osam godina koči renoviranje prostora, i dali nadležnima rok od mesec dana.

Bonus video: Boško Buha

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar