Foto: Studio Krokodil /Andrej Mihailović

Buč Kesidi, popularni pančevački dvojac, predstavlja singl i prateći video spot za pesmu “Curimo po asfaltu” kojom najavljuju svoj treći studijski album.

„Ovo je prvi singl kojim najavljujemo novi album. Uzbudljivo nam je jer mislimo da pesma, kao i album koji najavljuje, zvuči malo drugačije. I proces pisanja i snimanja pesme je bio kompleksniji i intimniji nego do sada tako da je u pitanju nešto novo za nas“, poručuju momci iz benda Buč Kesidi.

Novi studijski album benda biće objavljen na proleće naredne godine, a pratiće ga nekoliko velikih koncerata, kaže se u saopštenju.

Buč Kesidi je jedno od najznačajnijih regionalnih muzičkih imena u poslednjih nekoliko godina. Novi album dolazi nakon velikog uspeha albuma “Euforija” i istoimene turneje sa kojom su obišli sve zemlje bivše Jugoslavije, proizveli ogroman hajp u regiji i rasprodali rekordnih pet koncerata u Zagrebu.

Buč Kesidi

Album je uvršten na lestvice najboljih izdanja te godine, doneo im je nominaciju za nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album, a bend je snimio i prvi koncertni film “Buč Kesidi: Euforija uživo”.

Bonus video: Buč Kesidi_ Svaka proba nam je kao koncert

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar