Bred Pit i Ines de Ramon u Veneciji Foto:Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sve oči javnosti na suncem okupanom lidu četvrtog dana Venecijanskog filmskog festivala bile su uprte u Breda Pita i njegovu devojku Ines de Ramon koji su stigli danas u prepodnevnim časovima.

Bred Pit (60) će premijerno prikazati svoj novi film „Wolfs“ sutra u Veneciji, a pored njega glavnu ulogu igra Džordž Kluni, dok scenario i režiju potpisuje Džon Vots.

U pitanju je akciona komedija o dva profesionalnca „koji rešavaju stvari“ i više vole da rade sami, dok se ne nađu u situaciji u kojoj su primorani da se udruže nakon što su angažovani za isti posao.

Bred Pit u Veneciji Foto:Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kluni i Pit poznaju se već decenijama, glumili su zajedno u šest filmova, podseća „Dejlimejl“.

Mnoge obožavatelje iznenadila je činjenica da su Pit i Kluni bili plaćeni po 35 miliona američkih dolara za „Wolfs“, dok je reditelj Džon Vots, koji iza sebe ima niz blokbastera, dobio 15 miliona dolara.

Naime, Vots je režirao filmove „Spider-Man: Homecoming“ (2017), „Spider-Man: Far From Home“ (2019) i „Spider-Man: No Way Home“ (2021), koji su zaradili više od tri milijarde dolara širom sveta.

Bred Pit u Veneciji Foto:Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Džordž Kluni je u prošlogodišnjem intervjuu za „Deadline“ rekao da su on i Bred Pit pristali da rade na filmu i vrate deo plate pod uslovom da Apple prikaže Wolfs u bioskopima. Iako je to bio prvobitni plan, Apple je otkrio da će film ipak biti prikazan samo u nekoliko odabranih američkih bioskopa, a 27. septembra dolazi na striming. Isto tako, izvan SAD biće prikazan samo na Venecijanskom filmskom festivalu 1. septembra.

Vots je rekao da ga je ova promena iznenadila jer je želeo da njegov film bude dostupan u bioskopima.

– Ovaj film oduvek sam zamišljao kao film koji će biti prikazan u bioskopima. Snimili smo ga za gledanje u bioskopu i mislim da je to najbolji način gledanja – izjavio je Vots.

O dolasku Breda Pita piše se danima jer je samo dva dana ranije na Lido stigla njegova bivša žena Anđelina Džoli koja je promovisala svoj film „Marija“ u kojem tumači čuvenu Mariju Kalas.

Foto: BabiradPicture / Shutterstock Editorial / Profimedia

Spekulisalo se da je organizacija Venecijanskog festivala morala tako da uredi program kako se oni ne bi sreli.

Bonus video: Nikol Kidman i Antonio Banderas na Filmskom festivalu u Veneciji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar