Slađana nije bila samo muzičar, kreirala je trendove. Teško je bilo nju pratiti, niko nije mogao da joj se približi, rekao je poznati beogradski rok fotograf za "Probudi se".

Ostaće zauvek rok princeza i ikona novog talasa u Jugoslaviji – tako će je pamtiti muzička istorija. A, u čemu njen najveći uticaj vide oni koji su joj bili bliski, pre svega umetnički? Fotograf Brajan Rašić je ovog jutra bio gost „Probudi se“ da da mali omaž autentičnosti i neponovljivom izrazu Aleksandre Slađane Milošević.

– Slađanu su zvali „rok princeza“ zbog te pesme koju sad svi šeruju na mrežama, ali ona je bila apsolutna kraljica. Ona je bila velika umetnica, muzički obrazovana, bila je jedan paket… Nije bila samo muzičar, kreirala je trendove. Teško je bilo nju pratiti, niko nije mogao da joj se približi. Ona je napravila kompletnu jednu ličnost koja se zbala „Slađana Milošević“, imidž je bio deo svega toga. Biti drugačiji nije lako, a treba i velika hrabrost – kaže Brajan Rašić, govoreći o Slađani Milošević, koja je juče preminula u 69. godini nakon kratke i teške bolesti.

Kompletno gostovanje Brajana Rašića pogledajte u gornjem snimku.

Bonus video: Godišnjica ubistva Džona Lenona: Ustalasao je Ameriku tvrdnjom da su Bitlsi popularniji od Isusa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare