Foto: Promo/AloneTogether

Fotograf Tomazo Bonaventura, grafički dizajner i ilustrator Slavimir Stojanović Futro i umetnica Adrijen Ujhazi gosti su KC Grada u emisiji na platformi #AloneTogether sutra od 21 sat. Publika će iste večeri moći da pogleda spotove benda Šajzerbiterlemon, a sutradan u isto vreme i mini-koncert Kralja Čačka.

Fotograf Tomazo Bonaventura govoriće o projektu „100DM“, seriji portreta istočnih Berlinaca, uticajima pada Berlinskog zida na njihove živote i poklonu od 100 maraka koje su mogli da potroše pri prvoj poseti zapadnom Berlinu, najavljuju iz KC Grad.

Grafički dizajner Slavimir Stojanović Futro u karantinskim danima napisao je knjigu, a tema razgovora na platformi #Alonetogether biće, kako navode organizatori, njegovi budući planovi, dizajneri koji privlače pažnju na domaćoj i međunarodnoj sceni…

Umetnica Adrijen Ujhazi govoriće o radovima u kojima koristi isključivo prirodne materijale, kao i o svojoj izložbi „Takav je život“ održanoj u KC Gradu pre godinu dana.

Kralj Čačka Foto: Promo/AloneTogether

Garažni bend Šajzerbiterlemon predstaviće spotove nastale u karantinu, a dan kasnije, u subotu od 21 sat, ljubitelji muzike moći će da čuju i vide mini-koncert kantautora Kralja Čačka.

U KC Grad najavljuju da će, iako će ovaj prostor od danas biti otvoren i fizički za posete, nastaviti sa onlajn platformom #AloneTogether posvećenoj promociji umetnosti i kulture.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar