Beogradsko dramsko pozorište Foto: N1

Direkcija Beogradskog dramskog pozorišta podsetila je javnost da je u toku njihova velika akcija u okviru koje poklanjaju 50 posto popusta na kupovinu ulaznica za bilo koju predstavu od februara do jula 2022. godine.

Ponuda je počela 31. decembra 2021. i traje sve do utorka, 1. februara, a osim lične kupovine na blagajni BDP-a, važi i za onlajn kupovinu.

BDP je jedini u Srbiji objavio unapred repertoar za čak pet meseci unapred (februar-jun). Do sada su obično uspevali da planiraju najviše tri meseca, što je takođe bio veliki uspeh.

Cene karata sa popustom na Velikoj sceni „Olivera i Rade Marković“ za 1, 2. i 3. kategoriju iznose – 750, 500 i 350 dinara.

Iznos sa popustom za Malu scenu „Predrag Pepi Laković“ jeste 500 dinara, koliko je cena i za Letnju scenu na otvorenom, iza pozorišta, pod nazivom “BDP Globos”.

Uprava BDP-a na čelu sa rediteljem Jugom Radivojevićem najavila je veoma ambicioznu 2022. godinu u kojoj će realizovati 10 predstava, gde će biti i značajne koprodukcije sa zemljama bivše Jugoslavije, uz učešće stranih i regionalnih reditelja.

Tokom 2021. godine, BDP je iznedrilo 11 predstava, ubedljivo najviše od svih teatara u Srbiji.

Bonus video: Teatar na Brdu, „Mačka pečena“, predstava

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare