Foto:Aleksandar Barda/FoNet

Glumac Branislav Trifunović potvrdio je za Nova.rs da se pridružio grupi kolega koja je podnela tužbu protiv Nebojše Bakareca.

– Drago mi je da sam deo ovog predivnog „šljama“ koji je tužio tu osobu koja zauzima mesto u Skupštini. Neka ovo bude poziv za sve ljude koji treba da krenu našim stopama – kazao je za Nova.rs glumac Branislav Trifunović.

Podsetimo, glumica Svetlana Bojković otkrila je za naš sajt da je s grupom kolega podnela juče tužbu protiv poslanika SNS Nebojše Bakareca, koji je izneo neistine na skupštinskom zasedanju, što je potvrdila i njena koleginica Gorica Popović.

– Država sponzoriše sve glumce i plaća ih i slobodni su da budu plaćeni od strane Telekoma – rekao je Nebojša Bakarec prošle nedelje u Skupštini Srbije, a zatim poimence naveo koliko su novca od Telekoma, za serije u proizvodnji ove kompanije, dobili Marko Janketić, Gorica Popović, Branislav Trifunović, Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Svetlana Bojković, Gordan Kičić, Milan Marić i Sergej Trifunović.

Nakon iznošenja tih podataka, Bakarec je još poručio da su „svi oni slobodni da glume i da im se neće svetiti“.

A prethodno je sume honorara sa imenima i fotografijama glumaca okačio i na svoj Tviter nalog. U slučaju Branislava Trifunovića „otkrio“ je da je glumac dobio 67.000 evra za seriju „Tajkun“. „Prozvani“ glumci su još prošle nedelje demantovali navode Bakareca, a sada se obratili i sudu.

Bonus video: Bakarec u Skupštini o honorarima glumaca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar