Branislav Trifunović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

"Veliki Getsbi" je premijeru imao 2015. godine, kada je naslovnu ulogu igrao Ivan Bosiljčić. Sada će Džeja Getsbija tumačiti Branislav Bane Trifunović, koji će prvi put zaigrati na sceni Madlenianuma.

Obnovljena premijera predstave „Veliki Getsbi“, po romanu Frensisa Skota Ficdžeralda, u dramatizaciji Hrista Bojčeva, i u režiji Ane Radivojević Zdravković, posle godinu dana i odlaganja zbog pandemije, najzad će biti izvedena večeras u Madlenianumu. Toga dana biće svečano obeležen i Dan ove ustanove kulture.
Komad je premijeru imao 2015. godine, kada je naslovnu ulogu igrao Ivan Bosiljčić. Sada će Džeja Getsbija tumačiti Branislav Bane Trifunović, koji će prvi put zaigrati na sceni Madlenianuma.

Madlenianum je osnovan 1997. godine i nalazi se u nekadašnjoj zgradi Zemunskog pozorišta, koju je Madlena Cepter uzela u zakup na 30 godina, renovirala je i dogradila.
Dan teatra je 26. januar, kada je 1999. na renoviranoj Velikoj sceni održana prva premijera Kamerne opere Madlenianum, opera „Tajni brak“ Domenika Čimaroze, sa svojim solistima, ali sa internacionalnim dirigentom iz Bolivije Rubenom Silvom.

Bonus video: Sloboda Mićalović o ulozi u predstavi Alisa u zemlji strahova

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar