Izvor: Reflektor teatar

Beogradski Reflektor teatar daje popust od 50 odsto za kupovinu ulaznica za sve koji su vakcinisani protiv koronavirusa.

„Dođite na našu blagajnu i donesite nam potvrdu o vakcinaciji. Nama je to dovoljno. Nadamo se da će biti i drugima. Pored ovog popusta, Reflektor teatar zadržava već postojeće popuste za Light Card članove/ice, kao i za članov/ice kluba Patreon“, poručuje Marko Panajotović, direktor ovog pozorišta, napominjući da ne prave pitanje o kojoj je vakcini reč, izražavajući zahvalnost gledaocima što veruju u nauku, zdrav razum, umetnost i što podržavaju rad Reflektor teatra.

Panajotović na kraju zaključuje:

„Hajde da budemo bezbedni, kao što su bezbedni sastojci vakcina protiv koronavirusa. Zajedno svetlimo u mraku. No matter what. Vidimo se u Reflektor teatru“.

Predstave, koje možete da gledate upola cene, su „Sumnjivo lice“ Branislava Nušića (koncept i režija Vojkan Arsić), koja je na repertoaru 18. maja u 20 sati, zatim „Muškarčine“ (koncept, režija i dramaturgija: Milena Bogavac i Vojkan Arsić), 21. maja u 20 sati, „Urednik“ Sare Radojković (koncept i režija Vojkan Arsić), koji se prikazuje 27. maja i 28. maja sa početkom u 20 sati.

Ulaznice se mogu rezervisati telefonom na 060 300 888 6 / poziv, SMS, Viber, mejlom na [email protected], i putem društvenih mreža

Ulaznice za organizovane grupe (škole, fakultete, preduzeća, organizacije, udruženja) možete rezervisati pozivom na telefone (+381) 060 300 888 6 ili mejlom na [email protected]

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar