koalicija Moramo
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Zeleno-leva koalicija "Moramo" održaće veliku završnu konvenciju u Beogradu, u nedelju 27. marta, u Domu omladine, sa početkom od 19 časova.

Na konvenciji će obratiti kandidat za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović, kandidatkinja za predsednicu Srbije prof. dr Biljana Stojković, nosilac liste Nebojša Zelenović, prvi na listi Aleksandar Jovanović Ćuta, kandidati za narodne poslanike Radomir Lazović, Biljana Đorđević i drugi predstavnici koalicije.

„Šezdeset organizacija u okviru Ne davimo Beograd, Otvorene građanske platforme Akcija i Ekološkog ustanka, koje čine koaliciju Moramo pokazuju da je moguće zajedno i drugačije od Srbije napraviti dobro mesto za život, a od Beograda dobar grad po meri svih građana“, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, Ne davimo Beograd, Akcija, Ekološki ustanak, zajedno sa Biljanom Stojković, uvek su stajali uz sve građane, bili u prvim redovima protiv nepravde, branili naše reke, planine, sela i gradove, a sada, zajedno, tu energiju unose u institucije, Grad Beograd, parlament i Andrićev Venac.

„Ogromna podrška Beograđana i svih ljudi u koaliciji Moramo, ali i ljubav prema gradu u kome je rođen i svojim sugrađanima, čine Dobricu Veselinovića gradonačelnikom koji će od Beograda napraviti dobar i čist grad za sve one koji u njemu žive“, naveli su iz koalicije, dodavši da su borba za solidarnost, životnu sredinu i svakog građanina koji stoje iza članova koalicije i njihovo znanje i iskustvo garant su da će Srbija postati dobro mesto za život dostojan čoveka.

BONUS VIDEO Dobrica Veselinović: Moramo sačuvati Košutnjak

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)