Gradska izborna komisija sednica Foto:TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

Gradska izborna komisija (GIK) odlučivala je danas o 86 prigovora opozicije na beogradske izbore. Odbijeni su svi prigovori, a za najveći broj odbijenih prigovora GIK je konstatovao da se tvrdnje ne zasnivaju na konkretnim činjenicama, već da se navodne nepravilnosti iznose u vidu proizvoljnih i kontradiktornih tvrdnji, piše Crta na Tviteru. Prema saznanjima N1, uz članove vladajuće koalicije, protiv usvajanja prigovora glasali su i predstavnici NADA i Zavetnika.

Kako je objavio Cesid, na dnevnom redu bilo je odlučivanje o 36 prigovora koje je podnela lista Duško Vujošević – Boris Tadić – Ajmo ljudi, 12 prigovora koalicije Moramo i 38 prigovora koalicije Ujedinjeni za pobedu Beograda.

Odbijeno je kao neosnovano 35 prigovora koalicije Ajmo ljudi, a za najveći broj odbijenih prigovora GIK je konstatovao da se tvrdnje ne zasnivaju na konkretnim činjenicama, već da se navodne nepravilnosti iznose u vidu proizvoljnih i kontradiktornih tvrdnji. GIK je rešenjima utvrdio da su tačni rezultati i da postoji kontrolni list, objavila je Crta.

Većinom glasova je zbog neosnovanosti odbijeno i 12 prigovora koalicije Moramo, objavio je Cesid na Tviteru.

Opširnije pročitajte na sajtu N1.

BONUS VIDEO Mogu li vlast i opozicija za isti sto i ispred kamera

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare