Aleksić: Sa Vučićem možemo razgovarati jedino kada bude odgovarao za kriminal

Izbori 2022 13. apr 202220:05 > 20:05
Podeli:
Stefan Jovanović, Sanda Rašković Ivić i Miroslav Aleksić, Konferencija Narodne stranke Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da će razgovarati sa svima iz opozicije, ali da je stav te stranke da nema razgovora sa predsednikom Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandrom Vučićem i da se sa njim može razgovarati "samo kada on i njegovi saradnici budu odgovarali za kriminal i korupciju".

Narodna stranka je počela razgovore sa svim strankama koje su prešle cenzus u Beogradu s ciljem da se pripremimo za period posle proglašenja izbornih rezultata u glavnom gradu, kakav god ishod bio, a pogotovo za situaciju u kojoj niko neće moći da formira vlast, rekao je Aleksić Danasu.

Ti razgovori su veoma važni, naročito zbog disonantnih tonova koji su se čuli u opoziciji nakon sastanka Đilas – Vučić. Nijedna opoziciona stranka koja je prešla cenzus nije podržala taj sastanak, dodao je Aleksić, saopštila je Narodna stranka.

Upitan da li će Narodna stranka u slučaju da Vučić odluči da se ide na nove izbore u Beogradu izaći u istoj koaliciji, Aleksić je odgovorio da je sada o tome prerano govoriti, kada izborni ciklus još nije završen.

 

***

BONUS VIDEO: Miki Aleksić: Ulazimo u novu igru i gledamo ispred nas

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar