Foto: Shutterstock/FP Creative

Uskoro ćete moći tajno da koristite aplikaciju i da to niko ne zna.

Kako je primetio sajt WABetaInfo, programeri popularne aplikacije za razmenu poruka rade na novoj funkciji koja bi korisnicima omogućila da sakriju svoj onlajn status dok koriste aplikaciju.

Drugim rečima, mali indikator u aplikaciji koji pokazuje da li ste onlajn moći će da se isključi, omogućavajući skriveni način korišćenja aplikacije. Promena stiže nakon nekoliko izmena vezanih za privatnost koje su skoro uvedene.

Pročitajte još

Ovo ide ruku pod ruku sa još jednom nedavnom rundom ažuriranja privatnosti na WhatsAppu, koja je dodala mogućnost pravljenja liste ko može da vidi kada ste poslednji put onlajn (Last seen).

Prema beta funkciji koju je pronašao WABetaInfo, korisnici mogu napraviti sličnu listu za svoj onlajn status, što znači da isti ljudi mogu videti vaš „Last seen“ i onlajn status.

Brojni su razlozi zbog kojih je ova funkcija korisna, najpre zbog toga što mnogi žele da pretražuju poruke, a da ih niko ne zna da su u aplikaciji. Komunikacija je važna, ali ne po svaku cenu. Mnoge aplikacije korisnicima odavno nude mogućnost da sakriju onlajn status, pa je malo iznenađujuće da WhatsApp već nije imao mogućnost rada u „skrivenom režimu“. Svakako je bolje ikad nego nikad.

***

BONUS VIDEO: Nikuda bez mobilnog telefona

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter

Komentari

Svi komentari (0)