Podeli
Lajk
Foto: AW Photography / Alamy / Alamy / Profimedia

Fejsbuk je izbacio "Like" taster sa redizajniranih javnih stranica, koje koriste umetnici, javne ličnosti i brendovi, prema navodima iz saopštenja društvene mreže.

Fejbuk javne stranice će sada prikazivati samo pratioce i imaće dodeljeni News Feed, gde vlasnici stranica mogu da se uključe u razgovore, komuniciraju sa posetiocima i fanovima. Novi redizajn je počeo da se prikazuje od 6. januara.

Pročitajte još:

Bitnije izmene dizajna uključuju redizajnirani izgled, News Feed, lakšu navigaciju, unapređene admin kontrole, funkcije sigurnosti i drugo, prenosi Benchmark.rs.

Korisnici sada mogu brže da se prebacuju sa ličnih profila na stranice. Preko novih admin kontrola, pouzdanim administratorima stranica se može dati potpuna kontrola ili delimični pristup. Nove funkcije sigurnosti će obezbediti bolju detekciju spam sadržaja i naloga osoba koje se pretvaraju da su neko drugi.

Dodeljeni News Feed će prikazivati i sugerisati nove konekcije, koje uključuju druge javne ličnosti, stranice, grupe i trending sadržaj.

Fejsbuk ističe da će novi sadržaj i iskustva za stranice biti dostupan i tokom narednih meseci.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar