Foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Još jedna striming platforma uskoro postaje dostupna u Srbiji.

U pitanju je servis Disney+ koji će od 14. juna biti dostupan u još 42 države i 11 teritorija, među kojima je Srbija, ali i zemlje regiona. Na Disney+ se mogu gledati filmovi i serije iz Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, Star i Fox produkcije.

Nakon uspešnog lansiranja u velikom broju zemalja Zapadne Evrope i Severne Amerike, Dizni je još u januaru najavio širenje na nova tržišta istočne Evrope, delova Afrike i Bliskog Istoka.

Pročitajte još

Usluga će koštati 7,99 evra mesečno ili 79,90 evra godišnje, a pretplatnici mogu gledati filmove i serije sa četiri uređaja u isto vreme.

Korisnici mogu praviti do sedam različitih profila na jednom nalogu, a odabrani naslovi se mogu gledati i u 4K rezoluciji.

Ovaj servis nije namenjen samo deci, već nudi široku zbirku filmova i serija za svaki uzrast, a roditelji mogu praviti dečje profile sa prilagođenim okruženjem kako bi imali pristup sadržaju primerenom uzrastu deteta.

Kako je istaknuto, u početku u Srbiji, ali i zemljama regiona, neće biti sinhronizovanih ili prevedenih filmova i serija, ali kompanija planira lokalizovanje sadržaj u narednom periodu.

***

BONUS VIDEO: Volt Dizni – Život ispunjen maštom i misterijama

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare