Aplikacija NOVA Portal
Aplikacija NOVA Portal

Budite u centru svih domaćih i svetskih događaja uz aplikaciju NOVA Portal, koja vam donosi sve informacije iz politike, ekonomije, društva, kulture, sporta, ali i šoubiza i lajfstajla.

Aplikacija NOVA Portal, koju možete preuzeti na Google Play i Apple Store servisima, donosi najnovije vesti direktno na vaš dlan! Pored tačnih i proverenih informacija, na kojima radi tim od oko 80 iskusnih i uigranih urednika i novinara, spremamo vam i velike intervjue, reportaže, različite video formate, ali i kolumne i komentare poznatih ličnosti iz različitih oblasti javnog života, među kojima su i Vedrana Rudan, Dragan Ambrozić, Luna Lu, Ranko Pivljanin, Milenko Vasović, Milan Vlajčić, a uskoro i Mira Furlan i Peca Popović, kao i Vladimir Vučković iz Fiskalnog saveta. 

Potrudićemo se da vam prvi donesemo informacije, ali i da odemo korak dalje i da istražimo pozadinu događaja, umesto pukog prenošenja izjava ili izveštaja. Nova.rs vraća i kulturu u javni prostor, sa najboljim analizama iz svake oblasti kulturnog života. Na aplikaciji vas očekuju i karikature Dušana Petričića, kao i brojni drugi informativni i zabavni sadržaji. 

Preuzmite aplikaciju NOVA Portal, jer treba sve da saznate!