Foto: EPA-EFE/Darko Bandic

Grupi od šest navijača Francuske smeje se cela fudbalska Evropa - "promašili" su grad u kom igra njihova reprezentacija.

PROČITAJTE JOŠ

Dvojica Leona, Žoel, Didije, Manuel i Žak želeli su da gledaju u Budimpešti reprezentaciju Francuske, ali su završili u Bukureštu zahvaljujući pogrešnom letu.

Kako prenosi rumunski list, „Jurnalul National“, ova šestorka zatečena je u centralnoj bukureštanskoj utakmici kako sedi i pije pivo sa Ukrajincima.

Preostalo im je da uz TV isprate svoje miljenike, dok su Ukrajinci pevali i spremali se za utakmicu protiv Austrije na kraju grupne faze.

Ta utakmica igrala se u ponedeljak, a Francuzi su rešili da odustanu od opcije da otputuju za Budimpeštu, iako su imali dovoljno vremena.

Uzeli su smeštaj u Bukureštu i tu odgledali utakmicu protiv Portugalije.

Celu priču otkrio je rumunski novinar Adi Munteanu, koji je pratio navijače i bilo mu je čudno što šestorica momaka rezervisano sedi pored raspevanih Ukrajinaca.

Pitao ih je da li su došli iz Kijeva, a jedan od momaka je sve ispričao: Greškom smo ovde. Moraćemo da naučimo više o Evropi.

Slična greška desila se grupi od čak 400 navijača Atletik Bilbaa 2012. godine, s time da su oni tada privatni let uzei za Budimpeštu, a ne za Bukurešt, gde se igralo finale Lige Evrope.

Uz to, navijači Liverpula su svojevremeno pomešali Genk i Gent, pa su ostali bez mesta na tribinama.

 

 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram