Kristijano Ronaldo
Foto: Screenshot Twitter Goal

Kristijano Ronaldo je još jednom bio u centru pažnje reflektora, a ovog puta je više pažnje od sve priče na konferenciji za medije privukao jedan njegov potez.

PROČITAJTE JOŠ

Kada je seo pred medije sa selektorom Fernandom Santošom, odmah mu je zasmetalo gazirano piće koje se nalazi pred njim.

Iako je po sponzorskom dogovoru ono tu moralo da bude, sklonio je dve flašice u stranu, a onda podigao flašicu sa vodom aludirajući na to da samo nju koristi.

Kristijano će u meču sa Mađarskom od 18 časova postati prvi čovek u istoriji koji se takmičio na pet Evropskih prvenstava, a derbi „grupe smrti“ odigraće Francuska i Nemačka od 21 čas.

Ronaldo je poznat kao veliki radnik, kao igrač koji trenira maksimalno, ali i mnogo ulaže u brigu o sopstvenom telu.

Gde gledati EURO 2020

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (Promo)

Objasnio je nedavno na Instagramu da za doručak jede šunku, sir, kroasane, tost sa avokadom i/ili jogurt.

Za ručak uvek jede ribu, a Kristijano obožava sabljarku, oradu ili lubin, te često ruča bakalara sa krompirom. Često ima dva ručka, a najčešće je prvi ručak samo pileća salata.

Jede nekoliko manjih obroka (užina) u toku dana, a izbegava da jede slatkiše i alkohol zbog velike količine šećera.

Glavni kuvar reprezentacije Portugala istakao je da nijedan dan kapitena ne prođe bez svežeg voća, žitarice, salata, te čaše crvenog vina.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram