Festivali hrane su vrlo popularni na prostoru Srbije, ali retko ko ima sluha i za osobe koje ne jedu meso. Osim jednog. BeGeVeGe festivala, prvog srpskog veganskog festivala koji je ponovo u Beogradu, a tamo je jutros bila Danijela Lazović, reporteka jutarnjeg programa "Probudi se". Ona nam predlaže koji specijalitet da probamo i šta će sve biti na ovom festivalu hrane.

Porodic Janković pravi sušeno voće i naširoko su poznati po svom čipsu od jabuka. Predstavnik porodice Janković pojasnio je za TV Nova kako nastaje ovaj čips i kako se zapravo u njihovoj radinosti dehidrira voće.

Prilog pogledajte na početku ove vesti.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: Svetski dan vegana: Saša Plećević Dr-Feelgood i Nevena Veselinović o tome da li je zapravo zdravo hraniti se samo biljkama.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar