Vest o novom električnom modelu automobila fabrike Fijat u Kragujevcu izazvala je još jedan talas pometnje, da li se opet radi o nagađanjima ili sa sigurnošću može da se tvrdi da će iz fabrike u Kragujevcu izaći prvi električni modeli.

Ovom temom se bavila Zlatija Labović, reporterka jutarnjeg programa „Probudi se“ i pokušala je da sazna da li je uprava fabrike Fijat zvanično najavila model koji bi trebalo da se proizvodi kao što su to preneli neki kragujevački mediji. U medijima se spominjao model automobila Citroen C3, a TV Nova je kontaktirala informativnu službu kompanije „Stelantis“, vlasnika brednova Fijat i Citroen i oni su decidno saopštili da nikada ne pričaju o svom budućem modelu i da se prosto o tome ne govori. Oni nisu želeli da komentarišu nagađanja iz medija i jasno je da se samo spekuliše i da je u pitanju spinovanje. U medijima se navode neki izvori ali se ne navodi tačno koji su to izvori.

Više o ovome za jutarnji program „Probudi se“ govorio je Jugoslav Ristić, dugogodišnji predsednik Samostalnog sindikata saveza Srbije u Kragujevcu.

Prilog pogledajte na početku ove vesti.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: Vrtić u Kragujevcu za 200 miliona dinara