Draža: Da je Vučić hteo da se ogradi od Palme, to bi pokazao

Emisije 11. jun. 202100:27
Podeli:
Dragoljub Draza Petrovic Medju nama
Dragoljub Draža Petrović Foto:Ivan Dinić/Nova S

Da je predsednik hteo da se ogradi od Dragana Markovića Palme verovatno bi rekao da ne želi da mu on bude domaćin u Jagodini, ovako je on dao na neki način podršku Palmi, rekao je u emisiji "Među nama" glavni i odgovorni urednik lista "Danas" Dragoljub Draža Petrović.

Upitan da prokomentariše pojavljivanje lidera JS Dragana Markovića Palme danas prilikom otvaranja fabrike u Jagodini u društvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Petrović je podsetio da je u predizbornoj kampanji kada je izbila afera sa Milutinom Jelačićem Jutkom, u tabloidima objavljeno da će Vučić da zaobiđe Brus zato što želi da pokaže da se distancira od Jutke.

„Sad, da je predsednik želeo da to isto uradi bojkotovao bi, na neki način bi pokazao da se ograđuje od te za sada nerešene afere i nerešene sumnje da je Palma tamo organizovao neke bunga, bunga žurke“, rekao je on.

Da je predsednik hteo da se ogradi verovatno bi rekao da ne želi da mu Palma bude domaćin u Jagodini, ovako je on dao na neki način podršku Palmi, istakao je Petrović.

Komentarišući tradicionalni fašistički pozdrav vođe Srpske desnice Miše Vacića na skupu ultradesničara u Rimu održanom pre nekoliko dana, on je ocenio da je  Vacić „jedan čudan lik koji se stalno pojavljuje na čudnim mestima i radi neke čudne stvari“.

„Najveća tragedija je što je on, po priznanju predsednika Republike, neki njegov pajtos, očigledno čim se čuju“, naveo je Petrović

„Nije Miša Vacić član SNS, ali je neki pajtos predsednika, hteo je tamo da bude veći fašista od ostalih, jedino je on salutirao tim starim rimskim pozdravom“, rekao je Petrović.

Prema njegovim rečima, morate biti „neka vrsta nenavođenog projektila, na šta liči Miša Vacić da salutirate fašističkim pozdravom, a da istovremeno budete ekstremni srpski desničar“.

Miša Vacić je, kako kaže, nekako dobar za ove humorističke emisije i nadamo se da neće imati neki veći upliv u naše društvo, kaže Petrović.

O čemu je još govorio Dragoslav Petrović možete pogledati u video prilogu:

 

Komentari

Vaš komentar