Glavna tema ovih dana u medijima je povratak Luke Bojovića u Srbiju. O tome koju je proceduru prošao i kako je izgledao taj povratak govorio je njegov advokat Borivoje Borović u jutarnjem programu "Probudi se " na Nova S.

Borović je ukazao da su španske vlasti odlučile da umesto ostatka kazne u zatvoru proteraju Bojovića u Srbiju gde je on sada slobodan čovek. On je sa aerodroma odmah otišao kući.

– U Srbiji niko ne može Bojoviću da pruži zaštitu ako je on ugrožen ali moj klinkjen ne oseća nikakvu ugroženost u Srbiji – rekao je Borović i postavio pitanje zašto bi sada neka policija ili neka država čistila teren za Bojovića koji nema nameru da se bavi kriminalom.

– Ono za šta je optužen u Španiji je spinovana stvar, sada je završeno, Bojović nije imao podršku vlasti iz Srbije. Luka Bojović se sigurno neće baviti osvetom a žao mi je što političari stupaju u kontakt sa kriminalnim grupama – rekao je Borović i dodao da se ne oseća nebezbedno jer je advokat Luke Bojovića zato što ima profesionalnu distancu.

Prilog pogledajte u vrhu ove vesti.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: Ko je Luka Bojović?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar