Foto: Ivan Dinić/Nova S

Voditeljka Vesna Dedić u svojoj emisiji "Balkanskom ulicom" na TV Nova S napravila je uskršnji specijal specijal i retrospektivu sa svojim najinteresantnijim gostima koji su obeležili njenu emisiju, a među njima su bili Petar Božović, Nataša Ninković, Maja Nikolić, Saša Matić, Aco Pejović, Hari Varešanović, Stefan Đurić Rasta, Leksingron bend, Mirza Selimović, Milan Lane Gutović, Emina Jahović, Minja Miletić, Saša Kovačević, Mirjana Bobić Mojsilović, Dragana Katić, Slađa Dragaš poznatija kao Slađa Alegro, Mirka Vasiljević, pokojni Džej Ramadanovski i mnogi drugi.

„Za stolom nema nikoga. Namerno sam tako htela. Ostala su još tri, četiri dana do Uskrsa i to je najradosnjiji hrišćanski praznik. Malo je bilo razloga za neke velike radosti u protekloj godini. Ovo nam je drugi Uskrs koji ćemo obeležiti u nekim nenormalnim okolnostima, ali i pored svega toga bilo je razlog za radost. Čak, i u onim porodicama u kojima su problemi bili baš veliki. Moji gosti vrlo često za ovim stolom pričaju o najsrećnijim trenucima koji su obeležili njihove živote, a ja bih htela večeras uz male ekrane da pojedete nešto, popijete čašu nekog pića, kafu, čaj pred spavanje, i uživate u trenucima sreće koji su obeležili živote kojih sagovornika“, najavila je voditeljka Vesna Dedić svoju emisiju.

Foto: Ivan Dinić/Nova S

Voditeljka je napravila specijal i retrospektivu sa svojim najinteresantnijim gostima koji su obeležili njenu emisiju, a među njima su bili Petar Božović, Nataša Ninković, Maja Nikolić, Saša Matić, Axo Pejović, Hari Varešanović, Stefan Đurić Rasta, Leksingron bend, Mirza Selimović, Milan Lane Gutović, Emina Jahović, Minja Miletić, Saša Kovačević, Mirjana Bobić Mojsilović, Dragana Katić, Slađa Dragaš poznatija kao Slađa Alegro, Mirka Vasiljević, pokojni Džej Ramadanovski i mnogi drugi.

PROČITAJTE JOŠ

Uz najzanimljivije,najemotivnije i najsrećnije priče, ali i dobru muziku, uskršnji specijal Vesne Dedić svakako ne sme da se propusti, a sve to pogledajte u video prilogu na početku teksta.

U proteklih nekoliko epizoda kultne emisije “Balkanskom ulicom” samo neki od gostiju bili su Svetlana Bojković, Minja Miletić, Nebojša Milovanović, Miodrag Radonjić, Milena Vasić, Saša Matić, Aco Pejović, Milica Todorović, Džejla Ramović i mnogi drugi.

Emisija „Balkanskom ulicom2 emituje se svakog utorka od 22 sata na televiziji Nova S, a na početku teksta možete pogledati celu ovonedeljnu emisiju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)