Balkanskom ulicom Nela Mihailović – 35. Epizoda

Emisije 14. apr. 202114:25 > 14:27
Podeli:
Nela Mihajlovic Balkanskom ulicom
Nela Mihajlović gošća emisije Balkanskom ulicom Foto:Ivan Dinić/Nova S

Gost emisije "Balkanskom ulicom", autorke i voditeljke Vesne Dedić, bila je Danijela Nela Mihailović.

„Smislila sam šta da vam kažem na početku nove priče iz ‘Balkanske ulice’, ali i malopre i ovih dana, ko god me je pitao: ‘Ko će biti u utorak’, a ja rekla ‘Nela Mihajlović’. Svi su rekli: ‘Jao, Nela’, tako da nema potrebe da vam pričam, znam da će te voleti da gledate i slušate ovu emisiju“, najavila je voditeljka Vesna Dedić svoju gošću koju izuzetno ceni i poštuje.

Na pitanje zašto glumicu toliko vole, ona je odgovorila – zato što je savršena.

PROČITAJTE JOŠ

„Šalim se. Zato što sam normalna. Već sam jednom to rekla i to mi je najveći kompliment. Uspela sam da ostanem normalna, ne samo zbog mog posla nego u svemu ovome u čemu živimo. Ja sam i dalje normalna, i u kafani, i na poslu, i evo sad ovde. Ljudi valjda vole iskrenost i takvu me poznaju“, započela je Nela svoju priču.

U proteklih nekoliko epizoda kultne emisije “Balkanskom ulicom” samo neki od gostiju bili su Svetlana Bojković, Minja Miletić, Nebojša Milovanović, Miodrag Radonjić, Milena Vasić, Saša Matić, Aco Pejović, Milica Todorović, Džejla Ramović i mnogi drugi.

Emisija „Balkanskom ulicom“ emituje se svakog utorka od 22 sata na televiziji Nova S, a na početku teksta možete pogledati celu ovonedeljnu emisiju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar