Gost Balkanskom ulicom Mirjana R. Stojanović – 34. Epizoda

Emisije 07. apr. 202115:25
Podeli:
Mirjana Rajilić Stojanović, Balkanskom ulicom
Mirjana Rajilić Stojanović Foto: Ivan Dinić/Nova S

Gost emisije "Balkanskom ulicom", autorke i voditeljke Vesne Dedić, bila je Mirjana Rajilić Stojanović.

„Poštovani gledaoci, dobro veče. Volela bih da večerašnju emisiju gledati svi, a naročito vaša deca. Kad pogledate medije, najčšći uzori lepog, srećnog i zanimljivog života su sportisti, političari, po neka pevačica, ali postoji i alternativa. Moja večerašnja gošća je vrhunski naučnik, a čime se bavi nisam mogla da naučim napamet, to će vam ona pričati. Mirjana Rajilić Stojanović“, najavila je Vesna svoju gošću, sa kojim je imala dosta tema za razgovor.

Mirjana Rajilić Stojanović, Balkanskom ulicom
Foto: Ivan Dinić/Nova S

„Radim na katedri za biohemijsko iženjerstvo i biotehnologiju, a inače sam i molekularni biolog“, rekla je Mirjana, a potom počela da priča svoju životnu priču koja je kao američki san pun neispunjenih planova i snova, ali i mnogo nekih koji se odjednom ostvaruju.

POGLEDAJTE JOŠ

U proteklih nekoliko epizoda kultne emisije “Balkanskom ulicom” samo neki od gostiju bili su Svetlana Bojković, Minja Miletić, Nebojša Milovanović, Miodrag Radonjić, Milena Vasić, Saša Matić, Aco Pejović, Milica Todorović, Džejla Ramović i mnogi drugi.

Emisija „Balkanskom ulicom“, emituje se svakog utorka od 22 sata na televiziji Nova S, a na početku teksta možete pogledati celu ovonedeljnu emisiju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar