Novak Đoković u Peugeot reklami za novi 508 PSE (VIDEO)

Auto 03. jun. 202113:28
Podeli:
Novak Djokovic Peugeot
Novak Đoković Foto:Peugeot

Novak Đoković - svetski broj jedan na ATP rang listi i ambasador Peugeot brenda, glavni je protagonista nove reklamne kampanje 508 Peugeot Sport Engineered, koja je snimljena u Beogradu. Poruka "Nekada je tišina najbolji način da vas čuju", aludira na Novakov stav povodom kritika sa kojima se susreće, ali i na tihe električne pogone.

Peugeot je oformio novo odeljenje – Peugeot Sport Engineered (PSE), koje će praviti snažne elektrifikovane mašine. Prvenac je atraktivni 508 u plug-in hibridnoj verziji sa čak 360 KS.

Foto: Promo

Tema reklamne kampanje za novi 508 PSE, koja je snimljena u Beogradu 26. aprila, i pokrenuta 30. maja na otvaranju turnira Roland Garros, jeste tišina u kombinaciji sa performansama. To pokazuje da, zahvaljujući električnoj tehnologiji, najsnažniji serijski automobil koji je Peugeot ikada proizveo može da pruži ekološki prihvatljive performanse, kako u pogledu buke tako i emisije štetnih gasova. Tu treba povući paralelu sa Novakom Đokovićem, koji je poznat po zahtevu tišine pre nego što započne meč na terenu.

Novi Peugeot 508 Sport Engineered uvodi koncept koncepta Neo-Performance, a dolazi sa pogonom na sva četiri točka i plug-in hibridnom jedinicom od 360 KS. Kombinuje visoke performanse i niske emisije štetnih gasova (46 g CO2 po kilometru, WLTP protokol), karakteristike koje privlače i Novaka Đokovića, koji je veoma predan zaštiti okoline.

Foto: Promo

„U Peugeotu, Neo-Performance znači odgovorne sportske automobile, savršen savez sportske i elektrifikovane tehnologije za niske emisije CO2. Kao vodeći svetski teniser, Novak Đoković idealan je ambasador za naš novi 508 PSE. To se odražava i našu novu reklamnu kampanju, čije su ključne reči visoke performanse i ekološka odgovornost “- kaže Linda Jackson, generalna direktorka brenda Peugeot.

Foto: Promo

„Ponosan sam što sam na svom dresu prikazao marku Peugeot i počastvovan što sam imao čast da budem jedan od prvih koji su vozili 508 PSE. Kao sportista i kao odgovoran građanin koji veoma pažljivo brine o životnoj sredini, podržavam strategiju elektrifikacije sa zadovoljstvom i ubeđenjem. Takođe posebno cenim činjenicu da Peugeot pruža mobilnost igračima na Roland Garros-u sa potpuno elektrifikovanom flotom vozila“, rekao je Novak Đoković.

Pogledajte reklamu:

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar