„Na prodaju đubre od auta“: Pogledajte nesvakidašnji oglas za polovni BMW

Auto 19. maj. 202211:38 > 11:40
Podeli:
Foto: BMW

Na društevnim mrežama širi se neobičan oglas za polovni BMW Serije 3 (E36) u karavanskoj verziji. Vlasnik je, kako se čini, prilično ljut na svoj automobil i u oglasu je rešio da bude iskren.

Oglas za polovni BMW objavljen na internetu sadrži more loših karakteristika automobila koji je na prodaju, pa je samim tim zapao za oko korisnicima. Vlasnik traži svega 800 evra za ovaj BMW, a evo šta sve navodi u opisu:

„Na prodaju đubre od auta – BMW 318 TDS

Truo kao klozetska šolja, motor lupa kao krunjac, pali iz 5. puta, kad upali dimi kao "smederevac". Motor troši ulje kao riblji restoran, nema šta mu nisam radio, popravljao dizne, creva, sve i vozim ga svaki dan kao da sam ga ukrao - ide, neće da crkne, ne da se! Ko kupi, uzeo je sebi pravu lađu gde moraš još toliko dati koliko je cena auta, a cena je 800 evra. Da napomenem da mora da bude na nizbrdici onda neće da vrati naftu u rezervoar."

Foto:printscreen/facebook.com/prometnezgode

Ukoliko je oglas verodostojan, svakako je jasno sa kojim problemima se vlasnik ove "trojke" borio. Na kraju kaže da bi ga zamenio za konja ili kravu, te uštedeo na mleku za kafu.

Bonus video: Kako se na našem testu pokazao BMW Serije 2 u M240i verziji

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Komentari

Vaš komentar