Ko hoće krug u trkačkom Lambu? Miloš vozi (VIDEO)

Auto 22. nov. 202012:18
Podeli:
Foto: Speedy

Ovo nije klasičan snimak iz kokpita. Ovde smo doživeli i videli sve – od garaže, ekipe, smeštanja u automobil, podešavanja, preko guranja vozila na stazu, glasnih kočnica koje škripe, startovanja gromoglasnog V10 motora, do brze vožnje po stazi gde smo osetili koliko je tvrd i sirov trkački Lamborghini Huracan kojim upravlja naš Miloš Pavlović.

Kako izgleda jedan krug na stazi u prebrzom trkačkom Lamborginiju, prikazaće vam naš automobilista dok perfektno kontroliše vozilo od 620 KS, kome do “stotke” treba samo 3 sekunde, a čija cena startuje od 235.000 evra.

Osim što je fabrički vozač Lamborginija, Miloš Pavlović je i jedini automobilsita sa Balkana i jedan od retkih iz Istočne Evrope, koji poseduje „superlicencu“ koja mu omogućava vožnju bolida Formule 1.

Foto: Eugenio Clamer

Saznajte još:

Ove godine nastupao je u Lamborghini Super Trofeo takmičenju za ekipu Target racing u PRO kategoriji.

Pogledajte fenomenalan snimak iz kokpita Miloševog Lamborghini Huracan LP 620-2 Super Trofeo Evo trkačkog automobila, sa atmosferskim V10 motorom, radne zapremine 5.204 cm3 od 620 KS i maksimalnim obrtnim momentom od 570 Nm pri 6.500 o/min.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar