Foto: Fiat

Nedavno redizajnirani model "fiat tipo", prvi put je dobio nivo opreme namenjen mlađim kupcima, ili onima koji se tako osećaju. Reč je “tipo city sport” verziji koja ima zadatak da ovog "italijana" prikaže u malo dinamičnijem izdanju.

Pored poznatih varijanti novog „tipa“: sedan, hečbek, karavan, kao i prvi „tipo“ u krosover izdanju, a o kojima smo pisali ranije, Fiat je sada prikazao i novu verziju, tačnije paket opreme pod nazivom “tipo city sport”.

Od standardnih varijanti „tipo city sport“ razlikovaće se po nešto dinamičnijem izgledu, „metropolis“ sivoj boji, 18-inčnim točkovima i crnim ukrasima na maski hladnjaka, pragovima, retrovizorima i na ručkama vrata.

Foto: Fiat

Saznajte još:

Takođe, biće opremljen full LED svetlima napred i pozadi, a ovaj nivo opreme biće dostupan kako za hečbek, tako i za karavansko izdanje novog „tipa“.

Od motora u ponudi će biti već poznati agregati iz FCA grupe: 1,6-litarski Multijet sa 130 KS, kao i trocilindarski 1.0 benzinac od 100 KS.

Kabina je opremljena digitalnom instrument tablom od sedam inča, atraktivnije dizajniranim volanom, kao i sjajno-crnim aplikacijama.

Foto: Fiat

O novom „fiat tipu“ znaćemo više detalja kada sledeće godine stigne i na srpsko tržište.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (2)