Leaf, električni automobil, auto, automobil
Foto: Nissan

Ovo nije prvi put da Lidl u ponudi na nemačkom tržištu ima i automobile, ali je sada njihova akcija privukla veliku pažnju publike i kupaca. U ponudi se nalazi električni Nissan Leaf koji kupci ne mogu da kupe, ali zato mogu da ga koriste uz pretplatu.

Lidl je zajedno sa kompanijom Like2Drive iz Kelna u ponudu uvrstio Nissan Leaf koji je dostupan na akciji do 26. juna, a za mesečnu pretplatu sada je potrebno platiti 279 evra umesto dosadašnjih 329 evra.

Leaf, električni automobil, auto, automobil
Foto: Nissan

Ipak, postoje i neki uslovi. Ugovor traje godinu dana, a u ponudu je uračunato 10.000 bespatnih kilometara. Ukoliko se pređe ta granica, potrebno je doplatiti 19 centi za svaki pređeni kilometar.

Leaf, električni automobil, auto, automobil
Foto: Nissan

Ukupna ušteda nabavke ovog automobila u Lidlu je 600 evra u odnosu na dosadašnju ponudu kompanije Like2Drive. Pristojan popust, zar ne?

Naručivanje je moguće isključivo putem Lidl Plus aplikacije. Korisnik dobije kod za popust i zatim je preusmeren na stranicu Like2Drive gde ostvaruje nižu cenu za 50 evra mesečno.

Model koji je dostupan na akciji je Nissan Leaf sa 150 KS i baterijom od 40 kWh, što je dovoljno za domet od oko 270 kilometara, a cena ovog automobila u salonu iznosi 29.999 evra. Ovakva akvizicija daje korisniku priliku da vozi novi automobil bez troškova vlasništva.

Leaf, električni automobil, auto, automobil
Foto: Nissan

Jedini trošak pored najma jeste električna energija, ali treba napomenuti da je obezbeđeno i besplatno punjenje na Lidlovim punjačima kojih u Nemačkoj ima oko 400. Ponuda traje mesec dana, ali se očekuje da će ovim tempom izdavanja oko 50 automobila dnevno biti završena i ranije.

Bonus video: Nemoj mi „nisam te video“, kad nisi ni gledao

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram