Foto: Instagram/wisdm

TikTokom dominiraju izazovi s đuskanjem i pevanjem, a sada je modna kreativnost stupila na scenu, pa je čak i Vogue počeo da prati najstilizovanije ljude s te mreže. Wisdom Kaye je po sudu njihovih modnih urednika - najbolje obučen frajer na Tik Toku.

Wisdom Kaye (@wisdm8) ima samo 19 godina i iz Hjustona je. Njegovi autfiti su oda 70-im godinama prošlog veka sa modernim obrtom. Uzor su mu dizajneri Hedi Slimane i Rick Owens.
„Volim da izgledam kao da sam iz druge epohe“, kaže Kaye za kog Vogue piše da je najbolje obučen muškarac na Tik Toku.

Od prve objave u januaru ove godine, Kaye je okupio više od dva miliona pratilaca.

„Na početku to je bila samo kompilacija autfita koje sam nosio prethodnih nekoliko nedelja. Postavio sam ih nekoliko na Tik Tok i Twitter i zapravo su prvo na Twitteru eksplodirali. Posle nekog vremena su na Tik Toku skupili više od milion pregleda. U tom trenutku sam shvatio potencijal i počeo da pravi kreativniji sadržaj koji je prevazišao standardne modne kompilacije“, rekao je Kaye za Vogue.

On bar jednom dnevno postavlja novu modnu kombinaciju na mrže i nikada mu ne nedostaju ideje.

„Nije potrebno mnogo vremena da bih napravio jedan video jer kad dobijem ideju, što mi obično dođe odjednom, momentalno počnem da razmišljam kako da je realizujem“, rekao je on.

Neki njegovi video snimci su informativni i lako privlače pažnju. Na primer on tvrdi da je nemoguće kombinovati crvenu i zelenu boju a da ne izgledaš kao Božić. Kaye muškarcima nudi i savete kako da izaberu kul komade za manje para.

A koji je najvredniji komad u njegovom garderoberu?

„U ovoj fazi života sam prestao da toliko volim patike i preusmerio sam svoju pažnju na čizme. Godinama sam najviše voleo one koje potpisuje Saint Laurent i to model Wyatt. Trebalo mi je jako mnogo vremena da ih nabavim, morao sam da radim i štedim neko vreme, ali te čizme su jedna od nekoliko materijalnih stvari u životu koje sam želeo, pa sam postavio cilj da će biti moje do 2018. godine. Napokon sam uspeo da ih kupim pre nekoliko nedelja“, zaključio je.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare