letnje haljine
Foto: PPE/face to face / Face to Face / Profimedia

Garderober kraljice Leticije nepresušna je inspiracija za žene širom planete jer ona rado nosi komade koji odišu stilom, ali su i vrlo udobni.

U ove letnje dane lepa španska kraljica nam je pokazala koje haljine treba imati u ormaru. S jedne strane, pravi su izbor za svaku priliku, a s druge strane, u njima ćete se osećati prijatno. Modeli su oni vanvremenski koji pristaju svakome i nikad ne izlaze iz mode, a desen birajte po ukusu.

letnje haljine
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kraljica Leticija je sa suprugom Felipeom nedavno posetila jedan muzej na Ibici. Ona se tada pred okupljenima pojavila u dugoj beloj lepršavoj vintidž haljini. Poseban šmek haljini daju blagi karneri na rukavima, kao i nekoliko diskretnih čipkanih proreza po širini. Tako je Leticija iznova pokazala kako dobro stilizovana žena izgleda. Uz to, bela boja je savršena za leto, a ovaj kroj je trenutno vrlo popularan.

letnje haljine
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Obilazak muzeja kraljevski par je upotpunio i posetom muzeju na Balearskim ostrvima. Leticija je tada obukla koralnu midi-haljinu s V-izrezom, a poseban detalj bio je pojas sa alkom. Ova haljina odlična je ideja za sve obaveze koje vam iskrsnu u toku dana, a još je bolja za piće uveče s drugaricama. Uz nju je kraljica uklopila crveno-belu torbu prelivenih nijansi i, naravno, espadrile na visoku petu. Kraljica kao da ne zna za drugi model obuće jer je u poslednje vreme doslovno samo u ovim popularnim sandalama – jedino ponekad promeni nijansu, od bež ka braon.

letnje haljine
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za one romantičnije Leticija ima i haljinu sa cvetnom šarom.

Pročitajte još:

Divna letnja toaleta srednje dužine u roze-belim tonovima još jedan je njen adut, a nedavno ju je nosila pri poseti Valensiji.

U ovom modelu bez rukava takođe s V-izrezom ne možete pogrešiti jer je zahvaljujući kroju i desenu vrlo efektna i vrlo zahvalna. I uz nju je kraljica, naravno, uparila omiljene espadrile.

letnje haljine
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A ako vam nisu naročito drage ni jednobojne ni cvetne haljine, tu je ona na sitne tufne koju je kraljica ponela na obeležavanju 210 godina od Bitke kod Bajlena. Ovu nešto elegantniju varijantu, bez sumnje, treba uvek imati u ormaru. Ustručenu bež haljinu s tufnicama srednje dužine i s ovalnim izrezom možete da obučete kad god ne znate šta biste za večeru, poslovni sastanak, bilo koju svečanost. S druge strane, ako umesto štikli obujete omiljene patike ili baletanke, biće super opcija i za šetnju, i za šoping, i za posao.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram