Kajli Džener
Foto: EH1 / Backgrid UK / Profimedia

Kajli Džener, jedna od najuticajnih mladih žena na svetu, mnoge je iznenadila svojim omiljenim doručkom koji ima neke neočekivane sastojke i neobičan ukus.

Za svoj prvi obrok Kajli najviše voli da jede avokado tost – što nije ništa iznenađujuće, dok ne čujete na koji način ga ona sprema.

Još o ishrani poznatih:

Ona je za sajt „Poosh“, koji inače vodi njena sestra Kortni Kardašijan, ispričala koja dva „tajna“ sastojka dodaje u svoj doručak. Kajlin recept se sastoji od pet sastojaka, koji zajedno stvaraju miks „slatkog, začinjenog i slanog“. Njen doručak pogodan je i za vegane, a za spremanje je potrebno samo pet minuta.

Osim samog avokada i začina, Kajli na svoj tost stavlja i med i alevu papriku. Čuli smo o medu na tostu ili avokadu na tostu, ali ova neobična kombinacija slatkog i ljutog ukusa će verovatno podeliti njene fanove, a kako se šale mediji, i samu američku naciju.

Dakle, ona prvo tostira hleb, zatim na njega namaže pire od avokada, pa malo meda, dok na kraju sve začini solju i alevom paprikom.

Ovo nije prvi put da Kajli deli svoje neobične verzije klasičnih jela. Ove godine u maju, 22-godišnjakinja je otkrila da pravi svoj francuski tost sa žitaricama i smeđim šećerom, koji dodaju teksturu klasičnom doručku. Nakon što hleb umoči u mešavinu jaja, mleka, ekstrakta vanile i cimeta, uvalja ga u smrznute kukuruze pahuljice, a zatim isprži i ukrasi šećerom u prahu.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar