Zorica Brunclik se na pitanje o koncertu uhvatila za glavu VIDEO

Zabava 14. sep. 202122:42
Podeli:

Nakon što je čak tri puta otkazala veliki koncert zbog epidemije koronavirusa, Zorica Brunclik se na pitanje o koncertu hvata za glavu, ali bukvalno.

Legendarnu pevačicu smo sreli na snimanju nove sezone muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, čiji je član žirija.

PROČITAJTE JOŠ

Zorica je pored svog žiriranja u „Nikad nije kasno“ govorila i o predstojećim planovima za veliki koncert, nove pesme, ali je istakla i to da je velika šteta što i ona nije ove sezone jedan od članova žirija „Zvezda Granda“.

„Jao, jao,! Znala sam da ćete to da me pitate. Sve je potpisano, a ništa od nas ne zavisi. Tako da ne bih sad najavljivala. Mene je sramota od sebe same da vam kažem, a hoću da puknem da vam kažem da je sve u redu i da će sve biti kako treba, da smo potpisali ugovor i da krećemo u realizaciju. Mi ćemo se praviti kao da ništa ne može da nas iznenadi, jer daće Bog da se svi vakcinišu. To je jedan od uslova o kome se najčešće sada priča – da će vakcinisani moći tamo gde žele, tako da se nadam tome i čim se vidimo sledeći put znaćemo. Treba nam šest dana da vam to saopštimo“, rekla je pevačica, koja, kako je dalje navela, nije pristalica onlajn koncerata.

Ceo razgovor sa Zoricom Brunclik pogledajte u video prilogu na početku teksta.

Bonus video

Snežana Đurišić o novoj sezoni „Zvezda Granda“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar