Ženski žiri Nova.rs izabrao 6 najseksi srpskih frajera

Showbiz 20. nov. 202021:00 > 22:47
Podeli:
Foto: Arhiva

Magazin "People" juče je proglasio Majkla B. Džordana za najseksipilnijeg muškarca na planeti. Tim povodom, žene iz redakcije Nova.rs, napravile su svoju listu najseksipilnijih muškaraca na domaćoj javnoj sceni.

Jovana Veljković, Nela Bunčić, Marija Dajanović, Ana Vušović, Bojana Petrović i Tamara Marković, odabrale su šestoricu muškaraca sa domaće javne scene za koje tvrde da su im najseksipilniji u Srbiji. Imena koja su izabrale, ali i razloge zbog kojih su ih izabrale, možete pročitati u nastavku.

Jovana Veljković, urednica Showbiza – Žarko Paspalj

„Žarko Paspalj, jer mu godine ništa ne mogu, a ni životna iskušenja koja su ga samo učinila još harizmatičnijim i boljim frajerom. Uostalom, „samo je on uzeo trofej“, a i seda kosa mu odlično stoji“, rekla je Jovana.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Nela Bunčić, urednica društvenih mreža – Nikola Đuričko

„Vrlo je šarmantan, ne mogu da ga vežem samo za jednog lika, već je pokazao da ima sposobnost da glumi više različitih llikova. Daje utisak da baš takvu energiju treba da ima jedan frajer, a kapiram da je u privatnom životu baš šemekrica“, rekla je Nela.

Foto: Promo/Aleksandar Letić

Marija Dajanović, novinarka Showbiza – Dača Ikodinović

„Danilo Dača Ikodinović važio je za jednog od najboljih frajera u Srbiji dok se aktivno bavio vaterpolom. Važi za dobrog čoveka, i što je najbitnije, ostao je pozitivan posle svih nedaća koje su ga zadesile u životu“, rekla je Marija.

Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Ana Vušović, urednica Sveta – Goran Bogdan

„Frajerčina! Sve filmove i serije u kojima glumi, pratim samo zato što je ON u njima. Nije lep, ali je zgodan ubistveno šarmantan, harizmatičan, ma pravo muško“, rekla je Ana.

Goran Bogdan Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Bojana Petrović, sekretarica – Miloš Timotijević

„Smiren, prijatan, uspešan i seksi naravno“, rekla je kratko Bojana.

Foto:Nemanja Jovanović

Tamara Marković, foto dokumentaristkinja – Milutin Milošević

„Deluje introvertno i neuhvatljivo. Čudesno lep. Ima taj Džejmsdinovski šmek, a to mi se posebno sviđa kod muškarca. E da, liči na mog muža, a on je najbolji frajer“, rekla je Tamara.

Milutin Milošević Foto: Zoran Lončarević

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar