Ženi se Davor Jovanović: Verio devojku u neobičnom stilu

Showbiz 04. sep. 202022:21
Podeli:
Foto: Instagram/jdavor

"Time započinjemo novo poglavlje života. Pravimo nove životne planove. Koračamo u istom smeru još jači i stabilniji, s verom u naš mikrosvet i silu privlačenja da sve uvek dešava u našu najbolju korist. Moram da priznam da smo na ovaj korak došli zajedno, dogovorom, kada smo osetili da smo zreli i spremni na neku veću odgovornost u životu, pored naših uspešnih karijera i neodoljive Dolly", pohvalio se pevač.

PROČITAJTE JOŠ

Pobednik prve sezone nekadašnjeg muzičkog takmičenja „Prvi glas Srbije“, Davor Jovanović, zaljubio se do ušiju. Pevač očigledno ima nameru da u skorije vreme stane na ludi kamen, a to je potvrdio danas kada je verio svoju devojku. Iako je planirao veridbu u nekom neobičnom stilu, na neobičnom mestu, zbog situacije sa koronavirusom to je ipak učinio uz intimnu večeru, sveće i cveće.

„Plan D je došao spontano, jer „plan D“ nekako podrazumeva „dan D“, a za mene „dan D“ predstavlja moj rođendan. I kako ja uvek ni iz čega napravim nešto, tako sam napravio neki mali ritual gde smo se ljubili pod krošnjom drveta Limete, uvak kada bi prošli pored njega. Nekako je baš bila fora jer nas niko ne vidi, a možeš lepo i da se uspraviš i podeliš intimno trenutak nežnosti. Tako sam ja na svoj rođendan, pre nego što smo otišli na večeru, za vreme našeg malog rutuala rekao mojoj Milici da je ona moj cvet i moj svet. I da je ona moj najlepši poklon. I dok su nam se caklile oči, nekako je trenutak bio savršen da iz svog džepa na košulji, koji inače obožavam, i sve majice sa džepovima obožavam, jooj kako volim majice sa džepvovima… i da, trenutak je bio savršen da iz džepa izvadim prsten koji sam držao baš tu blizu srca. Na šta smo se oboje raznežili toliko da nismo bili za slikanje. Slikali smo se naknadno u povratku po mraku – poručio je on i dodao:

View this post on Instagram

Danas mi je divan dan, divan dan, divan dan! Mojoj @milicaki rođendan, rođendan, rođendan! A ovaj rođendan je baš poseban rođendan i nije kao i svi prethodni rođendani jer smo se mi na moj rođendan veriliiiii, pa joj sad pevam Mojoj verenici rođendan, rođendan, rođendan! A kako je to sve bilo, napisaću ću vam ukratko: Prvu inspiraciju sam dobio u radnji sa gedžetima, gde sam ugledao "La vie en rose" muzičku kutiju. Mi mnogo volimo taj džez standard i pomislio sam, bilo bi prelepo da jednog dana uz to otplešemo i naš "Prvi ples". Onda mi je sinulo, aha – letećemo balonom, jer mi je to jedna od stavli na "Bucket listi" pa da spojimo lepo i korisno i zaprosiću je dok vozač balona bude vrteo muzičku kutiju. I taman nađem prelep izlet u Turskoj sa balonima, kad ono – međutim. Retko kad se leti, 2 dana traje izlet, a i Korona jbg. OK, idemo na plan B; Dok budemo leteli za Antaliju, stjuardesa će vrteti muzičku kutiju da se čuje na razglasu, a ja ću joj reći par nežnih reči. Na to drugari iz Air Srbije kažu – Ma neee…hajde da napravimo spektakl! Osmisli plan C, tako da joj ti pevaš; OK, kutija otpada, šta da pevam, let je u 5:30, nikada pre nisam tako rano pevao. Još na suvo i to u punom avionu. Smislim ja da to bude pesma "Fly me to the moon". Nije da letimo na Mesec, al' opet – letimo, a avijacija je njena prva ljubav, a i to ću dobro otpevati i ne raspevan, a i ona tako voli kad izvodim tu pesmu. I dogovorimo mi sve sa stjuardesom i napravimo scenario, da pusti matricu i da ja pevam dok dolazim k' njoj s pola aviona. (Nastavak u komentaru…)

A post shared by Davor Jovanović (@jdavor) on

„Time započinjemo novo poglavlje života. Pravimo nove životne planove. Koračamo u istom smeru još jači i stabilniji, s verom u naš mikrosvet i silu privlačenja da sve uvek dešava u našu najbolju korist. Moram da priznam da smo na ovaj korak došli zajedno, dogovorom, kada smo osetili da smo zreli i spremni na neku veću odgovornost u životu, pored naših uspešnih karijera i neodoljive Dolly“, napisao je pevač na svom Instagramu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar