Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Zorica Brunclik postala je predmet zbijanja šala na Tviteru zbog jedne objave, za koju je zasigurno imala najbolju nameru.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, ona je na svom Instagram profilu podelila sliku devojke sa naočarima, uz sledeći tekst:

„Mia Jovanović iz romskog naselja u Kragujevcu, osvojila je prvo mesto iz fizike na eropskom prvenstvu. Zašto nijedna televizija to nije objavila?“

Ono što je sporno jeste da je ova vest bila lažna, i da na slici nije bila devojka iz romskog naselja koja je osvojila nagradu iz fizike, već Mia Kalifa, glumica iz filmova za odrasle.

Iako je ubrzo nakon toga Zorica uklonila ovu objavu, jedna devojka podelila je na Tviteru pevačicin „lapsus“.

Mnogi korisnici ove društvene mreže počeli su da zbijaju šale na račun pevačice. Neki nisu mogli da poveruju da je ovako nešto Zorica objavila, pa su se zapitali da li je u pitanju neka nameštaljka, ili fotošop.

„Je l’ ovo fotošop?“

„Zoka zna samo za Kemiša“, napisao je jedan korisnik ove društvene mreže.

Podsetimo, Mia Kalifa je Libanka, koja je svetsku slavu stekla u svetu filmografije za odrasle, gde je provela samo nekoliko meseci, nakon čega se povukla.

Pozvali smo pevačicu kako bismo dobili njen komentar, ali nam se do objave ovog teksta nije javila. Povodom ovoga, njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš objasnio je da je u pitanju greška tima koji vodi njenu Instagram stranicu, te da su odmah obrisali objavu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.