Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Ova godina je počela obećavajuće kada je muzika u pitanju, a pravi dokaz toga je i numera "Driving Licence", koju izvodi Olivija Rodrigo.

Prema navodima pojedinih medija, ova numera će verovatno biti proglašena za hit godine, jer već 3 meseca unazad ne silazi sa top lista.

PROČITAJTE JOŠ

Olivija je pesmu objavila 8. januara, a već dan kasnije je bila prva na iTunesu.

„Moja prva pesma „drivers licence“ od danas je dostupna svuda. Uzbuđena sam što je konačno čujete,“ počela je ona.

Prve nedelje pesma je strimovana 76,1 miliona samo u Americi, a preuzeta je 38.000 puta, čime je oborila rekord –  ovo je najbolji nedeljni najbolji rezultat za prvi singl ženske umetnice koji je promovisan na radio, streamingu i drugim platformama. Sve ovo dovelo je do toga da debituje na 1. mestu Billboard liste singlova.

Ovo nije jedini rekord koji je Olivija oborila otkako je objavila singl 8. januara. Na dan objave, pesma je oborila Spotify rekord za pesmu sa najviše strimova u prvom danu. Numera je preslušana preko 15 miliona puta prvog dana, da bi već narednog dana oborila i taj rekord, pa je preslušana 17 miliona puta.

Ne verujemo da vam je pesma dosadila – ali svakako je vreme da „začinimo“ stvari i poslušamo novu verziju i to onu orkestarsku.

Kompozitor i producent iz Los Anđelesa Mika Krstić objavio je na Instagramu verziju numere sa akustičnim instrumentima. Kako je objasnio u reelsu, sam je snimio violončelo i violinu, nakon čega ih je umiksovao, a krajnji rezultat je podelio sa pratiocima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.