„Vatrogasci spalili devojčicu“: Voditeljski lapsusi za anale

Podeli:
Foto: Arhiva/Printscreen/YouTube/RTV BK telecom BK televizija Karic/Pink.rs

Ako bismo sve lapsuse koji su se dogodili za vikend sklopili u jednu rečenicu, dobili bismo nešto ovako "protojevrej staford će čitati sveta jevanđelja nad odronom". Tako je to u svetu lapsusa. Tamo "vatrogasci spaljuju devojčicu", "teniseri blokiraju saobraćaj", gospođe su gospodini, i ni slučajno ne smete voziti automobil "dok ste u alkosu".

PROČITAJTE JOŠ

Jovana Jeremić je voditeljka o kojoj se mnogo pričalo ovoga vikenda, kada je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom pobrkala pasminu i crkveno odlikovanje rekavši „protojerej staford“.

Ovo nije bio prvi, a verujemo da neće biti ni poslednji biser ove voditeljke. Pre par meseci, ova voditeljka je toliko samouvereno izdeklamovala najavu u svojoj emisiji, da nije ni primetila da je izgovorila nešto što ni ne postoji:

„Koja je cena uspeha? Kako pristojno odgovoriti na podudu koja to nije?“

Ponuda, pobuda ili požuda – pitanje je sad… Probajte da odgonetnete na 32:05.

Voditeljkama informativnog programa na televiziji Pink dešavali su se razni gafovi.

Jedan od njih nastao je permutacijom, pa je vest na kraju ličila na crni humor. Naime, voditeljka je pobrkala pojmove „spaliti“ i „spasiti“, pa je vest zvučala ovako: „Vatrogasci su jutros na Vračaru spalili sedmogodišnju devojčicu.“

Voditeljka nije umela da izgovori naziv fudbalskog kluba Menhengladbaha iz Belorusije, pa je zato promrmljala nešto što je više ličilo na arapsku psovku.

Voditeljka vesti na RTS-u takođe je izrekla jako smešnu i nebuloznu vest. Ako niste znali, „srpski teniseri blokiraju saobraćaj“ kada multitasking ode u kontra smeru.

Verica Bradić, voditeljka emisije „Hit tvit“, između ostalog, poznata je po tome što prilično nerazgovetno priča. Najbolji primer koji ilustruje ovu činjenicu bio je lapsus koji joj se nedavno dogodio kada je u svojoj emisiji premijerku Anu Brnabić oslovila sa „gospodine Brnabić“. Ovaj lapsus poslušajte i pogledajte na 38:46.

Jovana Joksimović i Srđan Predojević vodili su jutarnji program „Dobro jutro“ na televiziji Pink. Jednom, Jovana Joksimović, koja se tada prezivala Janković, nije uspela da sastavi svoj iskaz, pa je kolega Srđan Predojević morao da joj pomogne tako što je gledaocima „prevodio“ šta je Jovana htela da kaže.

Poslednji primer neverovatne nesposobnosti samokontrole predstavlja ovo izlaganje voditeljke koja nije uspela ni da završi blok emisije od smeha.

Prvo je započela sa „ne sedajte za auto“, da bi onda krenula ispočetka „ne sedajte da vozite automobil dok ste u alkosu“, pa onda – treća sreća, i pokušaj sa pravim terminom „alkoholnom stanju“. Da stvar bude još gora, ovo se dešava u jednom jutarnjem programu televizije koja ima nacionalnu frekvenciju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar