Uhapšeni brat Luke Bojovića starlete kitio kradenim zlatom

Podeli:
Foto. Zoran Lončarević, Instagram

Poznati zlatar i brat Luke Bojovića, Nebojša Bojović, uhapšen je sa pripadnicima bande "pink panteri", koji su osumnjičeni da su u Diseldorfu ukrali 41 sat i narukvicu luksuznog švajcarskog brenda "brege". Naime, pored toga što je Nebojša Bojović javnosti poznat kao rođak nekadašnjeg vođe novog zemunskog klana, koji trenutno služi kaznu u Španiji za falsifikovanje i oružje, poznat je i kao blizak prijatelj brojnih pevačica, starleta i rijaliti učesnika, kojima je neretko i poklanjao zlatni nakit, a čime su se u rijaliti programima i sami hvalili u više navrata.

Foto:EPA/VICTOR LERENA / POOL

Bojović je godinama gradio prijateljstva sa poznatim ličnostima jer je voleo da bude viđen u njihovom okruženju. S druge strane, u društvu je uvek važio za galantnu osobu jer je plaćao velike cehove u restoranima, a žene snabdevao skupocenim nakitom.

U medijima se prvi put pojavio pre desetak godina kao dečko pevačice Dijane Didi Janković, koja je u tom periodu gradila svoju karijeru. Međutim, ta veza nije potrajala, pa je Bojović sa pevačice prešao na starlete koje su manje-više poznate javnosti. Kasnije je bio u kratkoj ljubavnoj vezi sa ćerkom Dragana Stojkovića Bosanca, pevačicom Aleksandrom Stojković Džidžom.

Foto: E-Stock

Najbolji prijatelji su mu rijaliti učesnici Miki Đuričić i Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića. On im je, prema našim saznanjima, preko svojih poznanstava sa uticajnim ljudima omogućio učešće u rijaliti, ali i visoke honorare. Osim toga, tokom svake sezone rijaitija „Zadruga“, Bojović je svojim prijateljima slao garderobu i sve što im je bilo potrebno. Čak i kad im ponestane para dok su „na slobodi“, on je navodno taj koji ih sve finansira, a posebno starlete.

Miki Đuričić Foto: Nemanja Jovanović

Bio je blizak i sa rijaliti učesnicom Miljanom Kulić, te je čak išao na proslavu u Niš povodom rođenja njenog sina Željka, kog je u rijalitiju „Parovi“ dobila sa Ivanom Marinkovićem.

Neko vreme su se družili i izlazili, ali tome je došao kraj kada je Nebojša počeo da izlazi sa rijaliti učesnicom Doroteom Jovanović. Kulićeva je tada javno optužila Bojovića da Dorotei plaća seksualne usluge, dok je on, s druge strane, demantovao njenu priču, s opravdanjem da se sa Doroteom samo druži zbog Lepog Miće, koji ih je upoznao.

Foto: Vesna Lalić

Bojović je više puta dovođen u kontekst i sa rijaliti učesnicom Aleksandrom Subotić, ćerkom bodi-bilderke Ljube Pantović. Nekoliko puta su viđeni u provodu, ali među njima navodno nije bilo ničega osim prijateljstva. On je Subotićevoj navodno poklonio vredan zlatni nakit, koji je ona nedugo posle toga prodala.

Foto: E-stock

Pored brojnih rijaliti druženja i afera, Nebojša je u dobrim odnosima sa dosta ljudi iz sveta sa estrade. Svetlana Ceca Ražnatović, njen brat Milan Marinković, pokojni Džej Ramadanovski i drugi, svake godine su mu dolazili na slavu i rođendan, kao i on kod njih. Nisu se viđali često, ali kada su bitni datumi u pitanju, susret je bio obavezan. Takođe, kumovao je i pevačici Gogi Sekulić kada se prvi put udavala.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar