U krevetu su promašaj: Iluzije o hot frajerima padaju u vodu

Showbiz 23. sep. 202008:55 > 09:21
Podeli:
Bradley Cooper
Bredli Kuper Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Reklo bi se da su većina holivudskih frajera, pored toga što mahom odlično izgledaju, i odlični ljubavnici - međutim, iskustva su pokazala drugačije.

Svojevremeno su strani mediji sastavili listu „užasnih ljubavnika“, koju su kasnije prenosili i domaći mediji, a na listi su se našli, ni manje ni više, nego neka od najpoznatijih imena – Bredli Kuper, Hju Hefner i Džastin Biber.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je živeo u vili s gomilom seksi zečica, Hju Hefner nije važio za „kralja seksa“. Prema rečima njegove bivše verenice Kristal Haris, prvi čovek Plejboja je imao problema sa samopouzdanjem, pa se tokom seksa nikada nije skidao. Osim toga, predigra sa njim je trajala samo nekoliko minuta.

Kolin Farel važi za velikog zavodnika i ženskaroša u Holivudu, ali se navodno ne može pohvaliti ljubavnim umećem. Jedna njegova bivša partnerka rekla je da je glumac u krevetu uzbudljiv kao Miki Maus, te da često menja devojke jer nijedna ne želi da ostane s njim.

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Miljenik žena Bredli Kuper navodno je loš u krevetu. Dženifer Lorens je bez blama otkrila da se glumac loše ljubi, a jedna njegova bivša je, kako su svojevremeno pisali američki mediji, rekla da je vrlo dosadan, kao i da „brblja s francuskim akcentom u krevetu jer misli da je to romantično“.

Pop zvezda Džastin Biber još uvek nije naučio bonton u krevetu. Mnoge njegove bivše devojke nazvale su ga vrlo sebičnim ljubavnikom. On puno očekuje od partnerke, ali malo daje i gotovo ništa ne radi. Nije maštovit i gleda samo svoje zadovoljstvo, rekla je jedna od njegovih bivših devojaka.

Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar