TOP 5 najboljih skečeva Ivana Ivanovića

Showbiz 24. okt. 202021:00
Podeli:
Ivan Ivanović Foto:Ivan Dinić/Nova S

Novinar, voditelj i komičar Ivan Ivanović, nedavno je proslavio svoj četrdeset peti rođendan. TV zvezda iza sebe ima decenijski rad na televiziji i danas važi za jednog od najpopularnijih voditelja u Srbiji. Njegova satirično - humoristična emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" se već godinama nalazi u samom vrhu najgledanijih emisija u Srbiji, a tim povodom, prisećamo se nekih od njegovih najboljih fora u prethodnim sezonama pomenute emisije i emisije "4 i po muškarca".

Rečenice koje možeš reći ako si Vučićev drug iz razreda

Kako je predsednik Srbije nedavno krenuo u školu, ovo je bio povod da voditelj u svojoj rubrici napravi kviz sa ostatkom svoje ekipe, a pitanje je glasilo: Šta sve možeš reći ako si Vučićev drug iz razreda“.

“Pošto predsednik sad opet ide u školu, to nam je bio motiv i sada ćemo videti šta sve možeš reći ako si Vučićev drug iz razreda”, najavio je Ivanović sledeću rubriku u jednoj od nedavnih epizoda svoje emisije.

Šta pričaju penzioneri?

Voditelj je u svom prepoznatljivom stilu zajedno sa timom svojih saradnika odlučio da se zabavi, te su svi zajedno odigrali igru “Šta kažu penzioneri?”

Igra se bazira na fotografijama penzionera koji pričaju u pozadini, a onda svako ponaosob izlazi ispred mikrofona i govori o šaljivim stvarima koje penzioneri navodno pričaju međusobom.

Poenta je da svako od njih bude što šaljivi i što kreativniji.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu ispod.

Šta bi korona promenila u pesmi?

Baš kao i u igri iznad, Ivanović je sa svojim timom odlučio da se našali tokom vanrednog stanja u Srbiji, te je upitao – Šta bi korona promenila u pesmi?

Igra je funkcionisala tako što je svako od momaka u studiju naizmenično ustajao i otpevao deo neke poznate domaće pesme, ali sa par izmenjenih reči koje bi trenutnoj situaciji trebalo da daju pozitivnu i šaljivu notu.

„Debilarijum“

“Čast mi je da najavim potpuno novu rubriku koju ćemo raditi od večeras, ona se zove “Debilarijum” i odnosi se na sve poteze raznih ljudi tokom ove zaraze koji bi mogli nekako da završe u nečemu što se zove “Debilarijum”. Rubriku otvaramo sa gospodinom Markom Čadežom, predsednikom privredne komore Srbije”, rekao je Ivanović u jednoj od svojih emisija.

Biser nedelje

Ivanović je na šaljiv način komentarisao predavanja za osnovce i srednjoškolce koja su se tokom vanredne situacije i pandemije koronavirusa u Srbiji emitovala na kanalu RTS 3.

Prikazavši insert sa predavanja u kome je profesorka na TV-u uspela da ostane pribrana i objasni poentu osnovcima, uprkos očiglednoj greški produkcije koja se videla u pozadini, Ivanović je skrenuo pažnju na važnost poštovanja prosvetnih radnika koji su se i u tom trenutku trudili da daju sve od sebe i prenesu znanje svojim učenicima kod kuće na najbolji mogući način.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar