TikTokerka izgubila milion pratilaca zbog bahatosti

Showbiz 20. nov. 202010:47
Podeli:
Čarli D' Amelio Foto: Instagram/charlidamelio

Prva epizoda emisije "Dinner With The D’Amelios" objavljena je u ponedeljak, a već izaziva kontroverze. Prvi gost porodice bio je jutjuber Džejms Čarls, ali gledaoce je šokiralo bahato ponašanje Čarli i Diksi D’Amelio, zbog čega su poznate TikTokerke izgubile više od milion pratilaca.

Privatni kuvar Aaron Mej spremio im je veliku porciju paelje, a Diksi je sve vreme bila zgrožena ovim jelom, posebno kada je videla da u njemu ima puža. Probala ga je, a potom se okrenula i činilo se kao da će da povrati.

PROČITAJTE JOŠ

Iako ju je otac Mark upozorio da preteruje, ona je nastavila sa ovim ponašanjem, pa je napustila večeru ne bi li otišla da povraća, na šta je njena mama Hajdi uzvratila da je to „tipična Diksi“.

Kad se vratila za sto, Diksi je objasnila da je jelo bilo dobro „sem slanog dela“ dodavši da ima ukus kao piletina, ali da kada je probala slani deo, slošilo joj se. Potom se okrenula kuvaru Aaronu, pitavši ga: „Imate i Vi dete, šta ste mislili da će se dogoditi?“ pravdajući svoju reakciju.

Da je razmažena pokazala je i Čarli, koja je za večerom kmečala kako još uvek nije dobila 100 miliona pratilaca na TikToku. Iako ju je Džejms upitao da li joj 95 miliona nije bilo dovoljno, uzvratila je da voli okrugle brojeve.

Nakon ove izjave, broj pratilaca krenuo je da opada, pa je do sada izgubila preko pola miliona.

Videvši komentare na internetu, oglasila se Diksi, koja je izjavila da je „zahvalna zbog svega što joj se pruža“ i da je njen komentar „izvučen iz konteksta“, te da nikada ne bi nikoga uvredila.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar