Tijana Dapčević: Ko danas preživi retrogradni Merkur pričaće

Showbiz 28. jan. 202117:56
Podeli:
Foto: Nemanja Jovanović

Uoči punog Meseca 28. januara, savetuje se da svi malo usporimo i vreme iskoristimo za sebe jer raspored zvezda u ovim danima nagoveštava dinamične i izazovne događaje. U nekoliko dana osetićemo uticaj i ozloglašenog retrogradnog Merkura i punog Meseca u Lavu, a danas smo prema mišljenju astrologa, u najgorem problemu. Međutim, u zavisnosti od naših individualnih natala zavisi koliko će ovaj uticaj biti negativan na svakog od nas pojedinačno. Ovim povodom pozvali smo poznate da sa nama podele svoje iskustvo.

PROČITAJTE JOŠ

Kako su astrolozi ranije najavili, raspored zvezda u ovim danima nagoveštava dinamične i izazovne događaje. U nekoliko dana osetićemo uticaj i ozloglašenog retrogradnog Merkura i punog Meseca u Lavu.
Astrolozi su dalje upozorili na to kako će se ovih dana mnogi osetiti i euforično i izmoreno, budući da će zbog zvezda biti nestrpljivi, te da će imati snažnu želju za brzim napretkom, Naredni dani, pod kontradiktornim uticajima, nekima će doneti olakšanje, a drugima još više naglasiti frustracije, koje lako mogu da prerastu u bes. To nekima neće prijati jer će na površinu isplivati manje prijatni doživljaji, poput ljubomore, osećaja odbijanja, izdaje, pa mogu da se osete ranjivim, i da ne treba da nas začudi ako se osetimo kao da nam je jednostavno muka od svega.

Poznate koje smo pozvali uglavnom su imali šaljive komentare, koji su nas iskreno nasmejali.

„Skroz sam zaboravila da je danas retrogradni Merkur. Ko preživi današnji dan, pričaće. Mada, ja sam poslednjih deset meseci u retrogradnom Merkuru, ali me vadi to što smo ušli u eru Vodolije i što sam ja Vodolija i što mi je rođendan 3. februara, pa se nadam da ću makar bolje proći u životu. Evo sad sam došla da se blajham. Ako me vidite da nosim kesu u kosi, znajte da je ‘retrogradni’ kriv“, rekla je pevačica Tijana Dapčević kroz smeh.

Foto: Printscreen/YouTube/RadioSOfficial

„Nisam znao da je pun Mesec, ali danas baš imam glavobolju. Manje-više ne znam i ne pratim kada je ‘pun Mesec, ali kad mi se to pomene počinjem i ja da budem sugestivan. Eto, sad znam da me glava boli zbog punog meseca. Da budem iskren, ne pratim ni horoskopske, ni znakove, niti se razumem u to“, kaže Goran Šepa, poznatiji kao Gale iz grupe Kerber.

„Ja jesam malo neverni Toma, ali smeta mi pun mesec. Ponekad, kada vidim da je astrolog jako bistar, pametan i da mi uliva poverenje, poslušam i horoskop“, rekla je glumica Vesna Čipčić.

Foto: Nemanja Jovanović

Uoči punog Meseca 28. januara, napetost raste, pa je moguće da ćete biti osetljiviji nego inače. Moguće je da ćete se sporečkati sa ukućanima, a posebno pripazite na komunikaciju s drugima.

Na sve to, vrlo je verovatno i da vam stara ljubav zakuca na vrata, pa su moguće i nesuglasice sa sadašnjim partnerom.

Da sve bude intrigantnije, u subotu Merkur kreće retrogradnim hodom prvi put u ovoj godini. A to uvek znači – dodatni oprez. Do 20. februara sve će ići znatno sporije nego inače, mnogi planovi će se izjaloviti, moguće je da će nam se činiti da nam jednostavno ništa ne ide od ruke. Nepisano pravilo je da, kada krene retrogradni Merkur, tada ne treba počinjati nove poslove, potpisivati ugovore, kupovati vrednosti, ali ono što je unapred dogovoreno se može ostvariti.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar