Podeli
Tanja Vojtehovski i Vlado Georgiev
Tatjana Vojtehovski i Vlado Georgiev Foto:Zoran Lončarević

Novinarka Tatjana Vojtehovski osvrnula se na šaljiv način u svom tvitu na činjenicu da joj je automobil ostao u Crnoj Gori jer je u Beograd doletela avionom kako bi se javila nadležnim organima zbog raspisivanja poternice. Društvo na tviteru joj je pravio i kantautor Vlado Georgiev.

“Dobro. lako je vama. A ja moram opet na more ostala mi kola dole”, napisala je Vojtehovski, a potom se na njen tvit nadovezao Georgiev, prenosi portal “Direktno”.

PROČITAJTE JOŠ

“A ja moram do kola, ostalo mi more dolje”, odgovorio je Georgiev.

Podsetimo, Tatjana Vojtehovski je zbog emisije “Život priča”, u kojima je otkrivala mehanizam u kojem državni organi oduzimaju decu majkama i daju na starateljstvo bogatim i uticajnim očevima, već tri godine navodno dobija pozive za sud.  Zbog toga je morala da dođe u Beograd pre završetka odmora jer je saznala da je protiv nje raspisana poternica, o čemu će više saznati 7. septembra kada se pojavi u Tužilaštvu.

Georgiev je, s druge strane, nedavno vraćen sa granice Crne Gore, te mu je rečeno da predstavlja opasnost po unutrašnju bezbednost Crne Gore.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar