Ćerka nekadašnjeg vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona, Tamara Eklston, vratila se u tom formu četiri meseca nakon porođala, pa je sa suprugom i ćerkama otputovala u Ujedinjene Arapske Emirate.

Ćerka čuvenog bogataša Bernija Eklstona, Tamara Eklston, uživa na egzotičnom porodičnom putovanju. Iako se svet štiti od pandemije, za slavne ličnosti vidno uživaju na plažama, pa je tako i Eklstonova nedavno sa suprugom i ćerkama otputovala u Dubai.

Naslednica nekadašnjeg čelnog čoveka Formule 1 prošle godine je drugi put postala majka, dok je njen otac u 90. godini dočekao svog prvog sina. S obzirom na to da se posle samo četiri meseca vratila u top formu, Tamara ne skriva svoje telo već opušteno šetka u kupaćem kostimu. Čak i na svoj Instagram objavljuje fotografije sa odmora, a brojni pratioci ostavljaju komentare na račun njenog fizičkog izgleda.

PROČITAJTE JOŠ

Tamara je ranije u medijima govorila da ne voli da odlazi na destinacije na kojima je ljudi prepoznaju na ulici ili u restoranu. Ona želi da ima svoj mir i da je niko ne uznemirava dok šeta ili se sunča na plaži, te smatra da su Ujedinjeni Arapski Emirati idealna lokacija za njen odmor.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)